Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DRUMCORPS (US) live + ZZUB live + DubCheck

Flyer

DRUMCORPS (US) live + ZZUB live + DubCheck

Line-up

19:30 ZZUB + MC
21:00 DRUMCORPS live /AdNoiseAm, Cock Rock Disco, Kriss/
22:00 DubCheck afterparty v Backstage Pube

Video

Animosity & Drumcorps - Thin Retro God (Live)

Drumcorps @ Maschinenfest 2007

Aaron Spectre from DrumCorps throwing down a wicked set!!

Ďalšie informácie

Jediná zastávka Drumcorps na Slovensku !

Za pseudonymom Drumcorps stojí americký hudobník a producent Aaron Spectre.

Pochádza z Bostonu, Massachusetts. Spočiatku ho výrazne hudobne ovplyvnili kapely ako Converge, Bane, a Cave In. Neskôr sa začal zaujímať o elektronickú hudbu, presťahoval sa do NYC, kde si kúpil prvé gramce a začal s produkciou ambientu, jungle a dnb. Roku 2003 sa presunul do Berlína, aby tu odpálil svoju hudobnú kariéru. Vydal niekoľko 12palcov a čoskoro sa stal obľúbencom rave-ov a squat parties po celej Európe.

Spectre založil Drumcorps za účelom vytvorenia akejsi zvláštnej syntézy, jedinečne v tomto projekte zmiešal drahokamy produkcie elektronickej hudby so surovosťou amerického HC. Výsledok tejto fúzie nie je stráviteľný pre každého, no skalných fanúšikov sa predsa len našli tisícky po celom svete. Živé vystúpenia Drumcorps sú nabité obrovskou - takmer až magickou energiou, zanietenci tvrdia, že majú očisťujúci/liečivý účinok. Takéto niečo sa doposiaľ v Kultúrnych Domoch našej kotliny nepodávalo.

Debutová dlhohrajúca platňa Drumcorps nesie názov Grist ("hrsť/náklad"), dostalo sa jej prestížnej ceny Award of Distinction na festivale Prix Ars Electronica, ktorú mimo iných obdržali aj ľudia ako Peter Gabriel alebo Aphex Twin. V ostatných rokoch sa pán Spectre venuje najmä koncertovaniu po celom svete a vymakávaniu dlhoočakávaného pokračovania albumu Grist. Prednedávnom sa presťahoval nazad do Spojených Štátov.

Diskografia:

Headstrong and Heartfoolish (2010, Digital)
Animosity & Drumcorps - Altered Beast (2008 ManAlive!, USA, 10")
Grist (2007 Cock Rock Disco, Germany, 12")
Lost Tracks (2007 Ad Noiseam, Germany, CD and Digital)
Say More Fire (2007 Rag & Bone, UK, 12")
Grist (2006 Cock Rock Disco / Ad Noiseam, Germany, CD and Digital)
Live and Regret (2006 Cock Rock Disco, Germany, 12")
Evil Most Foul (2005 Death$ucker, UK, 12")
Amen, Punk (2005 Electro-Violence, Japan, 12")
RMX or Die (2005 Kriss, Netherlands, 10")
Ocean EP (2005, Moonbunny, Germany, 12")

Linky:

http://drumcorps.cc/

http://twitter.com/drumc0rps

http://facebook.com/drumc0rps

http://last.fm/music/drumcorps

http://soundcloud.com/drumcorps

http://drumcorps.tumblr.com/

Skupina ZZUB drží na východe polámaný beat nad vodou už slušný počet rokov, s rôznymi hosťami koncertujú kde sa dá od roku 2000, tentokrát sa ukážu v zostave rozšírenej o neopakovateľného MC.

Ak sa vám nebude chcieť ísť o 22h domov, pripravujeme v Backstage pube niekoľko hodín dubu pod taktovkou súdruha DubChecka, momentálne žijúceho v Trnave.

Vstupenky & predpredajné miesta

5 Eur / študenti 4 Eur

Komentáre

[+] Pridať komentár

hudri hudri, 09:42, 14.5.2011 (sobota) [8 rokov]

take nieco som este nevidel

odporučam si pozriet druhe videjko :)

wakro wakro, 20:49, 23.5.2011 (pondelok) [8 rokov]

Re: take nieco som este nevidel

hustý hardkorista

Nový komentár

Možnosť komentovať majú len prihlásení užívatelia.
Nemáte vytvorený účet? Vytvorte si ho, rýchlo a jednoducho!

Základné informácie

Názov:
DRUMCORPS (US) live + ZZUB live + DubCheck
Dátum:

24.5.2011

 (utorok)
Už je po ...
- 101 mesiacov
Klub/miesto:
Mesto. štát:

Collosseum, Košice

Hudobné štýly:
neurčené
Web:
http://

Sledujte novinky k tejto party!

Pridať party do obľúbených - registrácia

Zvoľte požadované obdobie

  • 2015
    • január
    • február
    • marec
    • apríl(1)
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch